rimpels verwijderen
Lichaam

Zo kom je zonder operatie van je rimpels af

Wanneer je ouder wordt is het onvermijdelijk dat je rimpels gaat krijgen. En dat is natuurlijk niet altijd een probleem, maar het kan er ook voor voor zorgen dat je dit niet mooi vindt. Gelukkig is er vandaag de dag veel mogelijk met het weghalen van je rimpels. En dat hoeft niet eens door middel van een operatie. Het kan zelfs al zonder dat je geopereerd hoeft te worden. Wil je weten rimpels verwijderen mogelijk is zonder operatie? Lees dan vooral eens verder.

Behandelingen

De mogelijkheden

Rimpels in het gezicht zijn goed zichtbaar. Denk maar eens aan rimpels onder je ogen en op je voorhoofd. Het kan zo zijn dat je dit niet mooi vindt, en daar hoef je jezelf helemaal niet voor te schamen. Veel mensen vinden het niet mooi, en steeds meer mensen kiezen ervoor om er wat aan te doen. En dat is ook niet heel gek, want men wordt er steeds beter in om dit te verhelpen. Er zijn dan ook veel mogelijkheden om van je rimpels af te komen.

De eerste optie is het opvullen van je rimpels. Dit wordt gedaan met Botox. De ingreep is vrij licht, en laat mogelijk een lichte zwelling achter. Dit zal tevens snel verdwijnen met als resultaat een prachtig gezicht. Vaak is het zo dat het resultaat te zien is voor minimaal 9 maanden. Wil je hier nu voor kiezen? Dan wil je natuurlijk een kliniek vinden waar die goed aangeschreven staat. Doe dan ook vooral gedegen onderzoek voordat je besluit voor een kliniek te kiezen. Je kunt bijvoorbeeld online gaan zoeken en de recensies van een betreffende kliniek doornemen. Zo kun je vaak als snel zien met wat voor aanbieder je te maken hebt. Tevens kun je jouw netwerk natuurlijk altijd raadplegen.

Verschillende mogelijkheden

Dit vind je misschien ook leuk...