wortelpunt behandeling
Zorg

Wortelpunt behandeling

Ik moest een wortelpunt behandeling ondergaan bij de kaakchirurg. De tandarts wilde mij doorverwijzen naar een kaakchirurg maar ik had al besloten om dit bij Haaglanden clinics te laten doen. Daar had ik namelijk al hele positieve verhalen over gehoord. Naar aanleiding daarvan heb ik telefonisch contact gezocht met deze kliniek. Vooraf kijk ik nog even op de website en zie dat ze alle voorkomende behandelingen kunnen doen die vallen onder de kaakchirurgie.De baliemedewerkster of receptioniste die ik aan de telefoon krijg kijkt meteen wanneer er die zelfde week nog plaats is.

Wat fijn dat je zo snel al aan de beurt bent ook omdat het best een pijnlijk aangelegenheid is. Ik ben ook erg blij met de uitgebreide uitleg en informatie die ze geeft. Op die manier weet ik wat ik kan verwachten en ben ik daardoor wat minder angstig voor de behandeling.

wortelpunt behandeling

Het is mij echt honderd procent meegevallen

Op het afgesproken tijdstip van de wortelpunt behandeling. komt een assistente mij uit de wachtkamer halen.Eenmaal in de behandelkamer legt ze heel vriendelijke uit wat er gaat gebeuren en dat ik gedurende de behandeling moet aangeven als het even niet meer gaat of als ik pijn voel want dan kunnen ze nog even extra verdoven.

Ik heb na het verdoven helemaal geen pijn gevoelt en de behandeling op zich was sneller klaar dan ik had verwacht. Echt heel goed en ben ook zeer tevreden over de werkwijze en de deskundigheid van heel het team. Op zoek naar een goede kaakchirurg? ik kan je deze kliniek van harte aanbevelen

wortelpunt behandeling

Dit vind je misschien ook leuk...