hypnose etten leur
Lichaam

Werkende hypnose etten leur

Veel mensen denken bij hypnose direct aan de show hypnose die men kent van televisie. Echter is hypnose veel meer dan alleen deze show hypnose. Hypnose etten leur is tegenwoordig een erkende en effectieve therapievorm. De therapievorm wordt al eeuwenlang toegepast. 

hypnose etten leur

Hoe werkt hypnose?

Het grootste gedeelte van onze dagelijkse handelingen doen wij onbewust, dit is ruim 95%. Door hypnose kun je in contact komen met je onderbewustzijn. Hierdoor is het mogelijk om bepaalde blokkades en patronen te doorbreken. 

hypnose etten leur

Een uitgebreide intake

Ben je van plan om gebruik te maken van hypnotherapie? Dan is het verstandig om eerste een uitgebreide intake te doen. Tijdens deze intake wordt de problematiek besproken. Hierdoor is het mogelijk om het probleem zo snel als mogelijk te verhelpen. Voordat je eerste sessie begint, krijg je een formulier thuisgestuurd. In dit formulier kun je al jouw problemen en wensen aangeven. Wanneer je dit formulier naar waarheid invult, zijn jouw problemen snel verholpen. In veel gevallen zul je al verschil merken na een aantal sessies. Tijdens de eerste sessie wordt je geleerd om je meer bewust te worden van het patroon van je probleem. Daarna krijg je informatie over alle vervolgstappen die ondernomen gaan worden.

Dit vind je misschien ook leuk...