VITALIS
Zorg

WAT ALS EEN BEWONER ZIEK IS BIJ VITALIS?

Bij Vitalis wordt er alles aan gedaan om de bewoners zo gezond mogelijk te houden. Natuurlijk komt het (vooral naarmate de leeftijd vordert) voor dat ouderen meer ziek worden. Wanneer een bewoner ziek is wordt er -geheel vanzelfsprekend- goed voor hen gezorgd. Daarnaast zijn er uitstekende bezoekregelingen voor de familie. Hierbij wordt gekeken naar tijden dat het hen uitkomt, waarbij er rekening wordt gehouden met werk en andere dagbesteding. Verder is er altijd de lieve en meelevende verpleging die zich voor 100% inzet om het de zieke oudere zo comfortabel mogelijk te verzorgen. 

Er wordt gedurende het ziekbed continue overlegd met de familie wat de mogelijkheden zijn en hoe de stand van zaken is. Met de artsen wordt nauw contact gehouden en worden eventuele maatregelen besproken. Uiteraard geeft het management het op tijd aan wanneer het mis dreigt te gaan. En ook hierbij zorgen zij voor voldoende privacy en wordt er naar de wensen van de bewoner en zijn of haar familie geluisterd, zodat alles in goede banen wordt geleid. 

VITALIS

Juist in deze tijden waarbij Corona een grote rol in ons dagelijks leven speelt, is het zaak om zo zorgvuldig mogelijk om te gaan met zieke ouderen. Zodat de zieken niet in nare situaties belanden zoals een isolement of een depressie. Maar altijd met behoud van alle noodzakelijke maatregelen om het virus niet verder te verspreiden. En zo houden zij het besmettingsaantal zo laag mogelijk. Samen zorgen zij voor oplossingen waar iedereen zich prettig bij blijft voelen. Deze nieuwe situatie haalt in menig opzicht het beste in mensen naar boven. Vitalis moet zich in deze periode eigenlijk opnieuw ‘uitvinden’. En daar slagen zij wonderwel in. Zij steunen en helpen elkaar en de bewoners waar mogelijk, elke dag opnieuw.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *