Geen categorie

Opzoek naar de perfecte meditatie class? Misschien heeft Innerlijke Kracht iets voor jouw

Ben je opzoek naar de gepaste meditatie sessies om je stress te behandelen, of wil je begrijpen waarom je bepaalde dagelijkse beslissingen neemt? Dan heeft Innerlijke Kracht misschien wat vormen van coaching die je met zulke kwesties kan helpen.

Innerlijke Kracht is een bedrijf die training en coaching aanbiedt voor mensen die opzoek zijn naar hun ware zelf. Ze focussen op het boosten van zelfvertrouwen, gezondheid, energie, relaties en het lichaam onder andere aspecten die ze behandelen.

Wat is hoge sensitiviteit?

Een van de therapie├źn die ze uitoefenen is met personen die hoog sensitief kunnen zijn, dus die door hun gevoeligheid sneller moe of overprikkeld raken. Innerlijke Kracht probeert het te beschouwen als hoog gewaar van de omgeving in plaats van een zwakte, omdat die persoon moeite heeft met het omgaan van hun gevoeligheid. Daarvoor bieden zij een training om aan de kracht van hoge sensitiviteit te werken, en daarmee minder last te hebben van die gevoeligheid. Zij helpen jouw aan het versterken van je waarnemen, weten, zijn & ontvangen.

Wat is jouw fundering?

Een andere therapie vorm die ze aanbieden, is Foundation Class. Dat is een class die in de diepte van jouw fundering gaat om veranderingen te brengen aan de onderdelen van je leven waarmee je niet zo tevreden voelt. Ze gaan er vanuit dat iedereen een nieuwe fundering kan opbouwen, die vanuit gaat dat je vrije keuze hebt, weet wat je wilt en dat je zelf de bron voor verandering bent.

Dus als je naar dit te lezen misschien herkent dat je hoge sensitiviteit zou kunnen hebben of dat je aan je fundering zou willen werken dan raadt ik zeer aan om hun site te bezoeken en in geval van twijfel hun te contacteren.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *