rollator mobiel blijven
Mens en gezondheid

Met deze simpele hulpmiddelen blijf je mobiel

Wijsheid komt met de jaren, maar (lichamelijke) gebreken helaas ook. Hoe fit je vroeger ook was, als je eenmaal de 60 gepasseerd bent, zul je merken dat je fysiek niet meer tot alles in staat bent. Zorgt je lichamelijke conditie ervoor dat je minder mobiel bent? Dit is erg vervelend. Het maakt je namelijk afhankelijk. Gelukkig zijn er meerdere hulpmiddelen die ervoor zorgen dat je mobiel bent. Zelfstandig, dus! 

Rollator

Is het steeds lastiger om te wandelen en je evenwicht te bewaren? Dan is een rollator de juiste oplossing voor jou. Een rollator is relatief goedkoop in aanschaf en erg handig in dagelijks gebruik. Een rollator neemt weinig ruimte in beslag, waardoor je deze ook eenvoudig in een (kleine) auto kunt vervoeren. 

Scootmobiel

Als een rollator niet voldoende mobiliteit biedt, is het wellicht tijd voor een scootmobiel. Dit gemotoriseerde voertuig zorgt ervoor dat je zelfstandig blijft. Eenvoudig in gebruik en erg comfortabel. Met een scootmobiel kun je een flinke afstand afleggen. Woon je in de stad? De meeste plekken zijn makkelijk te bereiken met een scootmobiel. 

Verpleegbed

Heb je regelmatig zorg aan bed nodig? Dan is een verpleegbed een goede oplossing. Door een verpleegbed aan te schaffen, kun je thuis blijven wonen.  

Nieuw of tweedehands? Afhankelijk van je budget, kun je ervoor kiezen een hulpmiddel nieuw of tweedehands aan te schaffen. Door het product tweedehands te kopen, bespaar je een hoop geld. Ben je van plan een tweedehands rollator, scootmobiel of verpleegbed te kopen? Doe dit dan altijd bij een gerenommeerde zaak, zoals bijvoorbeeld De Zorgoutlet in Almere. 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *