onzichtbare hoortoestellen
Zorg

Geen beperkingen door een hoortoestel

Je kunt je toch niet voorstellen dat je een hoortoestel niet meer af hoeft te doen? Met de nieuwste onzichtbare hoortoestellen kun je namelijk alles doen, sporten, douchen, bergen beklimmen en slapen zonder het toestel uit te doen. Het toestel is onzichtbaar in je oor geplaatst, hierdoor heb je niet alleen een schitterende ervaring maar ook veel meer gemak. Geen gedoe meer met het toestel iedere dag in doen, en in de nachten niets horen. Zelfs onder de douche hoor je de waterdruppels vallen, hoe mooi is dat.

onzichtbare hoortoestellen

Zwitserse precisie techniek

De onzichtbare hoortoestellen zijn eigenlijk kleine kunstwerkjes die voorzien zijn van Zwitserse precisie techniek. Je merkt er niets van dat toestel zich in de gehoorgang bevindt, alleen als je geluid moet horen dan doet het toestel wat het moet doen. Alle geluiden die binnenkomen worden verplaatst naar het trommelvlies, hierdoor heb je een schitterend natuurlijk geluid. Het is bijna niet merkbaar dat je een hoortoestel in je oor hebt. Maandenlang geniet je van dit technologische wonder, geen batterijen wisselen of enig onderhoud is nodig.

onzichtbare hoortoestellen
Hearing aid. The choice of hearing aid, hearing care professional. Artificial human ear model. Human ear. Ear model. A model of the ear for elementary science classes.

Zijn de apparaten voor iedereen geschikt?

Wanneer je gemiddeld tot ernstig gehoorverlies hebt is het mogelijk om onzichtbare hoortoestellen te dragen. De specialist kan precies bepalen in welke hoeveelheid je gehoorverlies hebt, de grootte van je oor bekijken en bepalen of je geschikt bent. Natuurlijk tellen de medische specificaties en de manier van leven ook mee. Het toestel blijft maximaal 120 dagen in je gehoorgang, of tot de batterij eerder op is. De omstandigheden bepalen in veel gevallen hoelang precies je met het apparaatje doet.

Dit vind je misschien ook leuk...