Vitalis WoonZorg Groep
Zorg

De residenties van Vitalis WoonZorg Groep

Heeft u de intentie om in een van de residenties van Vitalis te gaan wonen? Maar bent u nog niet helemaal om? Het residentieel concept van Vitalis WoonZorg Groep biedt alles wat je nodig hebt om kwaliteitsvol te leven. De keuze in appartementen is groot en ook de locaties waar onze residenties liggen zijn divers. In de stad, in een woonwijk of toch liever in het groen? Vitalis WoonZorg Groep biedt breed.

Comfortabel en royaal wonen in een mooie veilige omgeving. Al onze locaties bieden dit aan. U maakt de keuze voor wonen waar u zich het prettigst bij voelt. In het kort onze zes residenties.

Vitalis WoonZorg Groep

1. Residentie Petruspark

Gelegen in het noorden van Eindhoven met 139 huurappartementen van 106 m2 tot 167 m2 oppervlakte, beschikt residentie Petruspark over een schitterende grote tuin met zitjes binnen de eigen locatie. Deze locatie heeft vier verdiepingen en iedere verdieping heeft via de lift en de trap toegang tot de parkeergarage. Faciliteiten binnen deze residentie zijn: een prachtig restaurant, fitnessruimte, bibliotheek en een biljartruimte.

De appartementen beschikken over een hal, woonkamer, aparte slaapkamer/werkkamer, badkamer, keuken, terras en een berging. Hiernaast zijn er ook grote appartementen beschikbaar met een tot twee extra kamers, een tweede toilet en/of doucheruimte.

2. Residentie Wilgenhof

Deze residentie is gelegen in de wijk Stratum, langs het stadswandelpark, in de buurt van het parktheater en het centrum van Eindhoven met beschikking tot 39 luxe huurappartementen met een vloeroppervlakte van 99-131 m2. De appartementen hebben 1 tot 3 slaapkamers en een open keuken met inbouwapparatuur.

Hiernaast is er een ondergrondse parkeergarage aanwezig en kan men, indien gewenst, aan diverse activiteiten deelnemen tegen een kleine vergoeding. Faciliteiten zijn o.a. een restaurant met terras, een café, een bibliotheek en diverse winkeltjes waar men gebruik van kan maken.

Vitalis WoonZorg Groep

3. Residentie De Hoeve

De Hoeve is gelegen in het stadsdeel Woensel in Eindhoven en op loopafstand van het winkelgebied met de wekelijkse Woenselse markt, Zij beschikt over 104 huurappartementen. De vloeroppervlakte varieert van 68 m2 tot 150 m2. Enkele appartementen hebben een of twee extra kamers.

Faciliteiten zijn: een ontmoetingsruimte, mogelijkheid tot het huren van een logeerkamer van gasten. Voor overige faciliteiten, zoals restaurant/bar, supermarkt, kan men terecht in residentie De Horst/Kronehoef

4. Residentie Gennep

Residentie Gennep ligt aan een groene locatie in Zuid-Eindhoven aan de rand van een natuur en recreatiegebied: de Genneper Parken. De residentie heeft 12 verdiepingen met 42 ruime appartementen, 2 penthousen en op het dak van Vitalis ‘t Lint ook weer 5 penthouses. De oppervlakte van de appartementen verschillen van 102 m2 tot 180 m2.

Faciliteiten in de buurt zijn: zwemcentrum, ijsbaan, Genepper Parken.

Faciliteiten in de directe omgeving zijn: bar/restaurant met terras, supermarkt, kapsalon, schoonheidsspecialiste, cadeauwinkel en kledingwinkel. Ook houden een aantal huisartsen een spreekuur in het woongebouw Kortonjo.

5. Residentie Genderstate

Aan de rand van het genderpark in de wijk Gestel bevindt zich Residentie Genderstate. Dicht bij groene plekken is het een ideale locatie als je van wandelen, fietsen of vissen houdt. De residentie bestaat uit 2 gebouwen met ieder 22 huur appartementen variërend van 71 tot 160 m2 uitgerust met ingebouwde keuken en keukenapparatuur, en een tot 2 slaapkamers/aparte eetruimte.

Faciliteiten zijn: ontmoetingsruimte, gezondheidscentrum, bar/restaurant, supermarkt en kapsalon.

6. Residentie Parc Imstenrade

Residentie Parc Imstenrade is gevestigd in Heerlen en beschikt over 250 ruime seniorenappartementen met een aangrenzend bos. Deze ruime luxe appartementen bestaan uit een luxe badkamer met e.v.t. een ligbad, een keuken met ingebouwde apparatuur, mogelijkheid tot airconditioning, eigen balkon, woonkamer, een tot 2 slaapkamers en zonwering.

Faciliteiten zijn: brasserie met terras, evenementen en activiteiten, fitnessprogramma en een zorgvilla.

Alle residenties zijn tevens uitgerust met domotica technologie om de veiligheid van de bewoners te waarborgen. Bezoek onze website voor meer informatie en impressies over onze residenties.

Dit vind je misschien ook leuk...